Zakaj hero
Zakaj prav
maXtura?
Od zdaj naprej ti ni treba več potovati v Ljubljano na drage priprave.

Pripravi se na spletu, na računalniku ali mobilnem telefonu! Uči se povsod, od Maribora do Pirana, od Kranja do Novega mesta. Medtem ko čakaš na avtobus ali vlak, preveri svoje znanje in se nauči nečesa novega.Izberi paket
Zakaj 1

Vse manj je časa -
hitro se nauči

Matura je vse bližje. Časa je vse manj. MaXtura je zato polna kvizov, videoposnetkov in interaktivnih komponent, ki ti pomagajo, da se v kratkem času veliko naučiš. S pomočjo trikov spletnih vsebin znanje v glavo vstopa veliko hitreje, kot ko se učiš le iz klasičnega tiskanega priročnika. MaXtura je izdelana na napredni platformi IzziRokus, edinstveni v Sloveniji.

Naloge odprtega tipa prinesejo največ točk – nauči se jih razturati.

Na maturi zahtevajo, da svoje znanje uporabiš za reševanje problemov. To so tiste naloge odprtega tipa, ki prinesejo največ točk, pogosto pa maturantom povzročajo tudi največ glavobolov. Z našimi pripravami rešuješ zabavne naloge in zaznavaš probleme, nato pa jih skupaj s profesorjem rešuješ s pomočjo na novo pridobljenih znanj. Tako problemi prenehajo biti problemi, ti pa boš pripravljen/-a na reševanje najtežjih vprašanj.

Zakaj 2
Frame611 2

Vprašaj vse,
kar ti ni jasno :)

Poznaš dobri stari rek: Ni neumnih vprašanj, samo neumni odgovori? :) Strinjamo se! Do zdaj so profesorji spraševali tebe, naše pa boš spraševal/a ti! Pripravi vprašanja, ker bodo naši profesorji rešili tvoje negotovosti! Ne učimo se vsi na enak način in s tem ni nič narobe. Naši profesorji se prilagajajo tebi.

Samozavest je enako pomembna kot znanje

V tem obdobju ti ni lahko, razumemo te! Ko zaupaš vase, se ne boš zmedel/-a. MaXtura ima v svoji ekipi psihologe, ki ti bodo pomagali premagati stres in negotovost. Z njimi se lahko pogovarjaš o katerikoli temi, razkrili pa ti bodo tudi trike, kako krepiti samozavest. Z vsakim predmetom ali paketom predmetov prejmeš dve brezplačni uri s psihologom, ki ti bo pokazal ciljne vaje za boljši nadzor emocij. Prijavi se na MaXturo in se otresi stresa!

Zakaj 4

Profesorji na MaXturi

MaXturo so zasnovali profesorji, ki so tako dobri, da pišejo učbenike. Vedo, kakšna vprašanja te čakajo na maturi, vedo pa tudi vse odgovore na vprašanja, ki te mučijo. Ozračje na njihovih urah je sproščeno, njihovi učenci pa se hitro in z lahkoto učijo. Pravijo, da lahko tisti tečajniki, katerim so predavali, sami pripravljajo druge na maturo. :) 

Zakaj 5